Detail projektu

Study of cheese cooling by rolls

Období řešení: 09.06.2023 — 31.08.2023

Zdroje financování

Neveřejný sektor - Přímé kontrakty - smluvní výzkum, neveřejné zdroje
- plně financující

O projektu

The goal of this project is to study cooling of cheese using cooling rolls . The output of the study will be number of cooling rolls, liquid flow rate, and cooling homogeneity.

Popis česky
Cílem projektu je chlazení sýra pomocí chladících válců, Výsledkem studie bude nstavení počtu válců, nastavení proudění hmoty a homogenita chlazení.

Klíčová slova
cooling, liquid flow rate, rolls

Označení

SR132357

Originální jazyk

angličtina

Řešitelé

Útvary

Laboratoř přenosu tepla a proudění
- příjemce (09.06.2023 - nezadáno)
Sekce přenosu tepla a proudění
- spolupříjemce (09.06.2023 - 31.08.2023)