Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. FIŠERA, M. HROZOVÁ, L.
Originální název
Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.
Anglický název
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
FA, processed cheese, GC
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.; HROZOVÁ, L.
Rok RIV
2005
Vydáno
12. 9. 2005
Nakladatel
Univerzita Pardubice
Místo
Pardubice
ISBN
80-7194-771-7
Kniha
sborník
Edice
1
Číslo edice
8
Strany od
266
Strany do
Strany počet
BibTex
@inproceedings{BUT16201, author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Miroslav {Fišera} and Lenka {Hrozová}", title="Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.", booktitle="sborník", year="2005", series="1", number="8", pages="266--266", publisher="Univerzita Pardubice", address="Pardubice", isbn="80-7194-771-7" }