Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
VESELÁ, M., DRDÁK, M.
Originální název
Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Determination of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation
Klíčová slova v angličtině
glycoalkaloids, tomatine, solanine, Lactobacillus
Autoři
Rok RIV
2000
Vydáno
22. 9. 2000
Místo
Praha
ISBN
1212-1800
Kniha
Czech Journal of FOOD SCIENCES, potravinářské vědy
ISSN
Periodikum
Czech J. Food Scencies (Special Isue)
Ročník
Číslo
18
Stát
Česká republika
BibTex
@article{BUT39424, author="Mária {Veselá} and Milan {Drdák}", title="Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation", journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)", year="2000", volume="2000", number="18", issn="1212-1800" }