Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
HOHNOVÁ, B. ŠŤAVÍKOVÁ, L. KARÁSEK, P.
Originální název
Determination of anthocyanins in red grape skin by pressurized fluid extraction and HPLC
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Determination of 3-monoglucoside anthocyanins in red grape skin of variety Alibernet by PFE and HPLC.
Klíčová slova
PFE, grape skin
Autoři
HOHNOVÁ, B.; ŠŤAVÍKOVÁ, L.; KARÁSEK, P.
Rok RIV
2008
Vydáno
1. 1. 2009
ISSN
1212-1800
Periodikum
Czech J. Food Scencies (Special Isue)
Ročník
26
Číslo
S
Stát
Česká republika
Strany od
39
Strany do
42
Strany počet
4
BibTex
@article{BUT49143, author="Barbora {Hohnová} and Lenka {Šťavíková} and Pavel {Karásek}", title="Determination of anthocyanins in red grape skin by pressurized fluid extraction and HPLC", journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)", year="2009", volume="26", number="S", pages="39--42", issn="1212-1800" }