Detail publikace

Evaluation of nutritional quality, mycotoxins content and ensiling process of Bt-maize after artificial inoculation with selected Fusarium strains

KŘÍŽOVÁ, L. WATZKOVÁ, J. RICHTER, M.

Originální název

Evaluation of nutritional quality, mycotoxins content and ensiling process of Bt-maize after artificial inoculation with selected Fusarium strains

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

The objective of this study was to evaluate the effect of artificial in oculation of BT maize (MONSANTO, MON 810) with slected Fusarium strains on nutritive value, mycotoxins content and ensiling process.

Klíčová slova

Bt maize, artificial inoculation, Fusarium spp., mycotoxins, nutritive value, ensiling process

Autoři

KŘÍŽOVÁ, L.; WATZKOVÁ, J.; RICHTER, M.

Rok RIV

2009

Vydáno

30. 9. 2009

ISSN

0139-7265

Periodikum

Výzkum v chovu skotu

Ročník

51

Číslo

4

Stát

Česká republika

Strany od

74

Strany do

80

Strany počet

7

BibTex

@article{BUT49802,
  author="Ludmila {Křížová} and Jarmila {Watzková} and Michal {Richter}",
  title="Evaluation of nutritional quality, mycotoxins content and ensiling process of Bt-maize after artificial inoculation with selected Fusarium strains",
  journal="Výzkum v chovu skotu",
  year="2009",
  volume="51",
  number="4",
  pages="74--80",
  issn="0139-7265"
}