Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
KŘÍŽOVÁ, L. WATZKOVÁ, J. RICHTER, M.
Originální název
Evaluation of nutritional quality, mycotoxins content and ensiling process of Bt-maize after artificial inoculation with selected Fusarium strains
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The objective of this study was to evaluate the effect of artificial in oculation of BT maize (MONSANTO, MON 810) with slected Fusarium strains on nutritive value, mycotoxins content and ensiling process.
Klíčová slova
Bt maize, artificial inoculation, Fusarium spp., mycotoxins, nutritive value, ensiling process
Autoři
KŘÍŽOVÁ, L.; WATZKOVÁ, J.; RICHTER, M.
Rok RIV
2009
Vydáno
30. 9. 2009
ISSN
0139-7265
Periodikum
Výzkum v chovu skotu
Ročník
51
Číslo
4
Stát
Česká republika
Strany od
74
Strany do
80
Strany počet
7
BibTex
@article{BUT49802, author="Ludmila {Křížová} and Jarmila {Watzková} and Michal {Richter}", title="Evaluation of nutritional quality, mycotoxins content and ensiling process of Bt-maize after artificial inoculation with selected Fusarium strains", journal="Výzkum v chovu skotu", year="2009", volume="51", number="4", pages="74--80", issn="0139-7265" }