Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
LICHNOVÁ, A. VONDRÁČKOVÁ, H. MÁROVÁ, I.
Originální název
Determination of phenolic compounds in cereal products.
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
In this work a set of phenolic compounds present in several cereal product was analyzed. Phenolics were determined by RP-HPLC method ias glycosides and also after acidic hydrolysis as aglycons. Conditions of chromatographic analysis were optimized too.
Klíčová slova
phenolics, cereals, HPLC
Autoři
LICHNOVÁ, A.; VONDRÁČKOVÁ, H.; MÁROVÁ, I.
Rok RIV
2010
Vydáno
28. 6. 2010
Nakladatel
Ceská společnost chemická
Místo
Praha
ISSN
0009-2770
Periodikum
Chemické listy
Ročník
104
Číslo
6
Stát
Česká republika
Strany od
574
Strany do
575
Strany počet
2
BibTex
@article{BUT49858, author="Andrea {Lichnová} and Hedvika {Vondráčková} and Ivana {Márová}", title="Determination of phenolic compounds in cereal products.", journal="Chemické listy", year="2010", volume="104", number="6", pages="574--575", issn="0009-2770" }