Detail publikace

Protective effect of food components against oxidative stress in humans

RAKOVÁ, M., MÁROVÁ, I.

Originální název

Protective effect of food components against oxidative stress in humans

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Protective effect of food components against oxidative stress in humans

Klíčová slova v angličtině

Protective effect, food, oxidative stress

Autoři

RAKOVÁ, M., MÁROVÁ, I.

Rok RIV

2002

Vydáno

14. 1. 2002

Nakladatel

ICS-UNIDO

Místo

Brno

ISBN

80-214-2151-7

Kniha

Sborník

Strany od

289

Strany do

293

Strany počet

5

BibTex

@inproceedings{BUT7481,
  author="Michaela {Raková} and Ivana {Márová}",
  title="Protective effect of food components against oxidative stress in humans",
  booktitle="Sborník",
  year="2002",
  pages="5",
  publisher="ICS-UNIDO",
  address="Brno",
  isbn="80-214-2151-7"
}