Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
PROKOPYEVA, E.
Originální název
Electrical properties of meat
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
The aim of current study is to determine and evaluate the impedance properties of meat depending on varying frequencies, freezing the samples and orientation of electrodes relative to myofibers. Slices of pork chop and chicken breast were used as experimental samples. Measurements were performed in frequency range 20 Hz - 1 MHz.
Klíčová slova
impedance, pork, chicken
Autoři
Rok RIV
2013
Vydáno
25. 4. 2013
Nakladatel
LITERA
Místo
Brno
ISBN
978-80-214-4695-3
Kniha
Proceedings of the 19th Conference STUDENT EEICT 2013. Volume 3
Strany od
159
Strany do
163
Strany počet
5
BibTex
@inproceedings{BUT99387, author="Elena {Prokopyeva}", title="Electrical properties of meat", booktitle="Proceedings of the 19th Conference STUDENT EEICT 2013. Volume 3", year="2013", pages="159--163", publisher="LITERA", address="Brno", isbn="978-80-214-4695-3" }