Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
HÁRONIKOVÁ, A. BENEŠOVÁ, P. KOSTOVOVÁ, I. PETRIK, S. MÁROVÁ, I.
Originální název
The possibilities of using carotenoid-rich yeast biomass cultivated on whey substrates
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Whey is a highly nutritious by-product which can be utilized by microoganisms as a substrate for fermentation and producžtion of selected metabolites. Dried carotenoid-rich yeast biomass combined with whey could be used in feed industry.
Klíčová slova
carotenoids, red yeasts, cheese whey
Autoři
HÁRONIKOVÁ, A.; BENEŠOVÁ, P.; KOSTOVOVÁ, I.; PETRIK, S.; MÁROVÁ, I.
Rok RIV
2013
Vydáno
1. 10. 2013
Místo
Brno
ISBN
978-80-7305-664-3
Kniha
Hygiena a technologie potravin, XLIII. Lenfeldovy a Hoklovy dny - Sborník přednášek a posterů
Číslo edice
1.
Strany od
136
Strany do
139
Strany počet
308
BibTex
@inproceedings{BUT104925, author="Andrea {Němcová} and Pavla {Benešová} and Iveta {Kostovová} and Siniša {Petrik} and Ivana {Márová}", title="The possibilities of using carotenoid-rich yeast biomass cultivated on whey substrates", booktitle="Hygiena a technologie potravin, XLIII. Lenfeldovy a Hoklovy dny - Sborník přednášek a posterů", year="2013", number="1.", pages="136--139", address="Brno", isbn="978-80-7305-664-3" }