Detail publikace

Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva

ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M.

Originální název

Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva

Anglický název

Volatile aroma compounds in various stages of Niva cheese ripening

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva

Anglický abstrakt

Volatile aroma compounds in various stages of ripening of Niva cheese

Klíčová slova v angličtině

aroma compounds, cheese, GC, SPME

Autoři

ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.

Rok RIV

2006

Vydáno

5. 4. 2006

Nakladatel

Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre

Místo

Nitra

ISBN

80-8069-681-0

Kniha

sborník

Edice

6

Číslo edice

1

Strany od

269

Strany do

272

Strany počet

4

BibTex

@inproceedings{BUT19344,
  author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}",
  title="Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva",
  booktitle="sborník",
  year="2006",
  series="6",
  number="1",
  pages="269--272",
  publisher="Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre",
  address="Nitra",
  isbn="80-8069-681-0"
}