Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J.
Originální název
Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.
Anglický název
Identification of Chocolate Volatile Compound Using HS-SPME and GC-MS
Typ
článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
aroma compounds, GC-MS, chocolate
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.
Rok RIV
2006
Vydáno
5. 4. 2006
Nakladatel
Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre
Místo
Nitra
ISBN
80-8069-681-0
Kniha
sborník
Edice
3
Číslo edice
4
Strany od
404
Strany do
406
Strany počet
BibTex
@inproceedings{BUT21650, author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová}", title="Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.", booktitle="sborník", year="2006", series="3", number="4", pages="404--406", publisher="Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre", address="Nitra", isbn="80-8069-681-0" }