Detail publikace

Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation

VESELÁ, M., DRDÁK, M.

Originální název

Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Determination of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation

Klíčová slova v angličtině

glycoalkaloids, tomatine, solanine, Lactobacillus

Autoři

VESELÁ, M., DRDÁK, M.

Rok RIV

2000

Vydáno

22. 9. 2000

Místo

Praha

ISBN

1212-1800

Kniha

Czech Journal of FOOD SCIENCES, potravinářské vědy

ISSN

1212-1800

Periodikum

Czech J. Food Scencies (Special Isue)

Ročník

2000

Číslo

18

Stát

Česká republika

BibTex

@article{BUT39424,
  author="Mária {Veselá} and Milan {Drdák}",
  title="Degradation of steroids glycoalkaloids by lactic fermentation",
  journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)",
  year="2000",
  volume="2000",
  number="18",
  issn="1212-1800"
}