Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
LOUPANCOVÁ, B. FIŠERA, M. BUŇKA, F. ZEMANOVÁ, J. VÍTOVÁ, E.
Originální název
The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
angličtina
Originální abstrakt
Klíčová slova
fatty acids
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; BUŇKA, F.; ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.
Rok RIV
2005
Vydáno
20. 9. 2005
Nakladatel
ČSCH
Místo
Brno
ISSN
0009-2770
Periodikum
Chemické listy
Ročník
99
Číslo
1
Stát
Česká republika
Strany od
311
Strany do
313
Strany počet
2
BibTex
@article{BUT46365, author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and František {Buňka} and Jana {Zemanová} and Eva {Vítová}", title="The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.", journal="Chemické listy", year="2005", volume="99", number="1", pages="311--313", issn="0009-2770" }