Detail publikace

Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.

Originální název

Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.

Anglický název

Changes of organoleptic properties of sterilized processed cheese depending on storage time and temperature

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Cílem této práce bylo sledovat vliv podmínek skladování, tedy teploty a doby, na obsah aromatických látek ve sterilovaných tavených sýrech a také na jejich chutnost.

Anglický abstrakt

The aim of this diploma thesis was to monitor influence of storage conditions namely temperature and time on content of aromatic substances at sterilized processed cheeses and also on their flavour.

Klíčová slova

tavené sýry, senzorická analýza

Klíčová slova v angličtině

processed cheese, sensory analysis

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.

Vydáno

15. 8. 2006

Nakladatel

Česká společnost chemická

Místo

Ústí nad Labem

ISSN

0009-2770

Periodikum

Chemické listy

Ročník

100

Číslo

8

Stát

Česká republika

Strany od

738

Strany do

741

Strany počet

1

BibTex

@article{BUT50174,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
  title="Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.",
  journal="Chemické listy",
  year="2006",
  volume="100",
  number="8",
  pages="738--741",
  issn="0009-2770"
}