Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikace
LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.
Originální název
Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.
Anglický název
Changes of organoleptic properties of sterilized processed cheese depending on storage time and temperature
Typ
článek v časopise - ostatní, Jost
Jazyk
čeština
Originální abstrakt
Cílem této práce bylo sledovat vliv podmínek skladování, tedy teploty a doby, na obsah aromatických látek ve sterilovaných tavených sýrech a také na jejich chutnost.
Anglický abstrakt
The aim of this diploma thesis was to monitor influence of storage conditions namely temperature and time on content of aromatic substances at sterilized processed cheeses and also on their flavour.
Klíčová slova
tavené sýry, senzorická analýza
Klíčová slova v angličtině
processed cheese, sensory analysis
Autoři
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.
Vydáno
15. 8. 2006
Nakladatel
Česká společnost chemická
Místo
Ústí nad Labem
ISSN
0009-2770
Periodikum
Chemické listy
Ročník
100
Číslo
8
Stát
Česká republika
Strany od
738
Strany do
741
Strany počet
1
BibTex
@article{BUT50174, author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}", title="Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.", journal="Chemické listy", year="2006", volume="100", number="8", pages="738--741", issn="0009-2770" }