Detail publikace

Antimutagenic effects of food antioxidants

BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.

Originální název

Antimutagenic effects of food antioxidants

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

Antimutagenic effects of food antioxidants

Klíčová slova v angličtině

Antimutagenic, food, antioxidants

Autoři

BUŇKOVÁ, R., MÁROVÁ, I.

Rok RIV

2002

Vydáno

1. 8. 2002

Nakladatel

Nordic Congres on Clinical Chem.Mol.Medicine

Místo

Reykjavik, Island

ISBN

0036-5513

Kniha

Scand.J.Clin.Lab.Invest

Strany od

151

Strany do

152

Strany počet

2

BibTex

@inproceedings{BUT9798,
  author="Radka {Buňková} and Ivana {Márová}",
  title="Antimutagenic effects of food antioxidants",
  booktitle="Scand.J.Clin.Lab.Invest",
  year="2002",
  pages="2",
  publisher="Nordic Congres on Clinical Chem.Mol.Medicine",
  address="Reykjavik, Island",
  isbn="0036-5513"
}