Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Ing.
FCH, ÚCHPBT – Researcher
Lucia.Dzuricka@vut.cz
Send BUT message
2024
Současná aktuální témata moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025Detail
Mezioborový výzkum - biochemie, fyzikální chemie, biotechnologie, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025Detail
2023
Rozvoj mezioborového přístupu – fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024Detail
2022
Synergie fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023Detail
Biotechnological potential of mixed co-culture of red yeasts and microalgae to produce multifunctional high-value biomass and its components., zahájení: 01.01.2022, ukončení: 31.12.2022Detail
Výzkum a vývoj hygienických pomůcek s orientační detekcí pH k odhalení rizika urogenitálních infekcí, zahájení: 01.01.2022, ukončení: 30.04.2023Detail
2021
Průsečíky fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie v moderních aplikacích , zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022Detail
2020
FW01010649, Výzkum a vývoj nové generace inkontinenční pomůcky, zahájení: 01.01.2020, ukončení: 31.12.2023Detail