Detail specializace

Chemie a technologie potravin

FCHZkratka: CHTPAk. rok: 2024/2025

Program: Chemie a technologie potravin


Struktura předmětů s uvedením ECTS kreditů (studijní plán)

1. ročník, zimní semestr
ZkratkaNázevJ.Kr.Pov.Uk.Hod. rozsahSk.Ot.
BA_ZLTBasics of Laboratory Techniqueen1Povinnýano
BC_CHI1Chemická informatika Ics3Povinnýano
BC_MAT1Matematika Ics7Povinnýano
BC_ACH1Obecná a anorganická chemie Ics8Povinnýano
BC_BIOObecná biologie a ekologiecs2Povinnýano
BC_ZLTZáklady laboratorní technikycs1Povinnýano
BC_FPOFyziologie průmyslových mikroorganismůcs4Povinně volitelnýBano
BC_PCM1Matematické aplikace v chemii Ics2Povinně volitelnýBano
CZV_CHOpakování základů středoškolské chemiecs0Volitelnýano
CZV_MOpakování základů středoškolské matematikycs0Volitelnýano
1. ročník, letní semestr
ZkratkaNázevJ.Kr.Pov.Uk.Hod. rozsahSk.Ot.
BC_FYZ1Fyzika Ics6Povinnýano
BA_ACH2General and Inorganic Chemistry IIen5Povinnýano
BC_CHI2Chemická informatika IIcs4Povinnýano
BC_MAT2Matematika IIcs7Povinnýano
BC_ACH2Obecná a anorganická chemie IIcs5Povinnýano
BA_OCH1Organic Chemistry Ien6Povinnýano
BC_OCH1Organická chemie Ics6Povinnýano
BC_ACH1_PPraktikum z anorganické chemie Ics3Povinnýano
BC_FYZ1_PPraktikum z fyziky Ics3Povinnýano
BC_ZFFyziologie a buněčná biologiecs2Povinně volitelnýAano
BC_OBTObecná toxikologiecs2Povinně volitelnýAano
BC_ETIBioetikacs2Povinně volitelnýBano
BC_PCM2Matematické aplikace v chemii IIcs2Povinně volitelnýBano
BC_TEKTechnické kreslenícs2Povinně volitelnýBano
Všechny skupiny volitelných předmětů
Sk. Počet kreditů Předměty
A 2 kr BC_ZF (2 kr), BC_OBT (2 kr)
B 2 kr - 4 kr BC_FPO (4 kr), BC_PCM1 (2 kr), BC_ETI (2 kr), BC_PCM2 (2 kr), BC_TEK (2 kr)