doc. Ing.

Eva Vítová

Ph.D.

FCH, ÚCHPBT – docent

+420 54114 9475, +420 54114 9353, +420 54114 9574
vitova@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

doc. Ing. Eva Vítová, Ph.D.

Výuka

Garantované předměty

B_SLPFCHTBachelor Summer Laboratory Project in Food Chemistry and Technology
Anglicky, letní, FCH
B_WLPFCHTBachelor Winter Laboratory Project in Food Chemistry and Technology
Anglicky, zimní, FCH
BC_HYPHygiena v potravinářských technologiích
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
MC_SEA_PPraktikum ze senzorické analýzy
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
MA_SEASensory Analysis
Anglicky, letní, FCH, ÚCHPBT
MC_SEASenzorická analýza
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
BC_SAPSenzorická analýza potravin
Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
DCO_POTSpecializované potravinářské technologie
Česky, celoroční, FCH, ÚCHPBT
BC_ZPTZáklady potravinářských technologií
Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT

* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2024/2025

Vyučované předměty

BC_HYPHygiena v potravinářských technologiích
Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
MC_ISA_PPraktikum z instrumentální a strukturní analýzy - PCHBT
Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MC_IA2_PPraktikum z instrumentální analýzy - S2
Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚFSCH
BC_MIB_PPraktikum z mikrobiologie
Laboratorní cvičení, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT
MA_SEASensory Analysis
Přednáška, Anglicky, letní, FCH, ÚCHPBT
MC_SEASenzorická analýza
Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
BC_SAPSenzorická analýza potravin
Přednáška, Česky, letní, FCH, ÚCHPBT
BC_ZPTZáklady potravinářských technologií
Přednáška, Česky, zimní, FCH, ÚCHPBT

* Údaje platné pro aktuální akademický rok 2024/2025