Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Ing.
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – zaměstnankyně mimoevidenční
uhlirova@fch.vut.cz
Odeslat VUT zprávu
2022
Příspěvek k rozvoji moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023Detail
2021
Vývoj a využití progresivních postupů při zpracování, analýze a hodnocení potravin, potravinářských surovin a odpadů., zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022Detail
2020
Aplikace progresivních metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2020, ukončení: 28.02.2021Detail
FW01010649, Výzkum a vývoj nové generace inkontinenční pomůcky, zahájení: 01.01.2020, ukončení: 31.12.2023Detail
2019
Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2019, ukončení: 28.02.2020Detail
2018
Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.03.2018, ukončení: 28.02.2019Detail
2017
Aplikace biopolymeru PHB, zahájení: 01.01.2017, ukončení: 30.12.2017Detail