Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Ing.
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – vědecký pracovník
xenie.kourilova@fch.vut.cz
Odeslat VUT zprávu
2023
Aktuální problémy a přístupy k výzkumu v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024Detail
2022
Příspěvek k rozvoji moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023Detail
2021
Vývoj a využití progresivních postupů při zpracování, analýze a hodnocení potravin, potravinářských surovin a odpadů., zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022Detail
Genomová a fenotypová typizace průmyslově využitelné extremofilní bakterie Aneurinibacillus species H1 , zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022Detail
Step towards Next-Generation production of polyhydroxyalkanoates - isolation of the polymer from extremophlic bacteria, zahájení: 01.02.2021, ukončení: 31.01.2022Detail
2020
FW02020135, Ověření konceptu biorafinerie pro zpracování otrub, zahájení: 01.09.2020, ukončení: 31.08.2023Detail
Aplikace progresivních metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2020, ukončení: 28.02.2021Detail