Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
prof. Ing.
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – profesor
+420 54114 9422kovalcik@fch.vut.cz
Odeslat VUT zprávu
2025
Biocompatible and flexible scaffolds with bio-origin, zahájení: 01.01.2025, ukončení: 31.12.2027Detail
2024
The Development of 3D Printable Polyhydroxyalkanoate Hydrogels as Potential Scaffolds for Cartilage Replacement, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025Detail
Mezioborový výzkum - biochemie, fyzikální chemie, biotechnologie, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025Detail
Současná aktuální témata moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025Detail
2023
Aktuální problémy a přístupy k výzkumu v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024Detail
Rozvoj mezioborového přístupu – fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024Detail
TN02000051, National Centre of Competence in Polymer Materials and technolgies for the 21st Century, zahájení: 01.01.2023, ukončení: 31.12.2028Detail
2022
Synergie fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023Detail
Příspěvek k rozvoji moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023Detail
2021
Průsečíky fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie v moderních aplikacích , zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022Detail
Vývoj a využití progresivních postupů při zpracování, analýze a hodnocení potravin, potravinářských surovin a odpadů., zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022Detail
2020
FW02020135, Ověření konceptu biorafinerie pro zpracování otrub, zahájení: 01.09.2020, ukončení: 31.08.2023Detail
Aplikace progresivních metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2020, ukončení: 28.02.2021Detail
2019
Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2019, ukončení: 28.02.2020Detail
The biological role of poly-hydroxyalkanoates in cyanobacteria, zahájení: 01.01.2019, ukončení: 31.12.2021Detail
Multifunctional biocomposites produced from spent coffee grounds, zahájení: 01.01.2019, ukončení: 31.12.2021Detail
2018
Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.03.2018, ukončení: 28.02.2019Detail
2017
Biocompatible and biodegradable 3D scaffolds originated from coffee and winery waste, zahájení: 01.06.2017, ukončení: 31.05.2020Detail