Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
prof. Mgr.
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – profesor
+420 54114 9418brazda@fch.vut.cz
Odeslat VUT zprávu
2024
Nanočástice pro precizní medicínu (NanoPrecMed), zahájení: 01.05.2024, ukončení: 30.04.2027Detail
Mezioborový výzkum - biochemie, fyzikální chemie, biotechnologie, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025Detail
Současná aktuální témata moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025Detail
From bioinformatics analysis of genomes to computational structural biology and applications, zahájení: 01.02.2024, ukončení: 30.11.2024Detail
2023
Aktuální problémy a přístupy k výzkumu v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024Detail
Rozvoj mezioborového přístupu – fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024Detail
From bioinformatics analysis of genomes to computiational structural biology and applications, zahájení: 01.02.2023, ukončení: 30.11.2023Detail
2022
Příspěvek k rozvoji moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023Detail
2021
Průsečíky fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie v moderních aplikacích , zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022Detail
Vývoj a využití progresivních postupů při zpracování, analýze a hodnocení potravin, potravinářských surovin a odpadů., zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022Detail
2020
Aplikace progresivních metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2020, ukončení: 28.02.2021Detail
2019
Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2019, ukončení: 28.02.2020Detail
2018
Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.03.2018, ukončení: 28.02.2019Detail