Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail oboru
FCHZkratka: BKCO_PCHAk. rok: 2011/2012
Program: Chemie a technologie potravin
Délka studia: 3 roky
Akreditace od: 31.12.2002Akreditace do: 15.11.2012
Profil
Zaměření oboru odráží trvale vysoký zájem o studium potravinářské chemie na FCH VUT v Brně. Umožňuje jednak plynulé pokračování ve studiu v navazujícím dvouletém magisterském studijním programu Potravinářská chemie a biotechnologie (PCHBT), jednak odchod absolventů do praxe a současně reflektuje potenciální rozšíření zájmu o studium včetně možnosti celoživotního vzdělávání pracovníků z praxe.
Vstupní požadavky
Podmínkou přijetí je dosažení úplného středního nebo středního odborného vzdělání. Uchazeč dokládá potvrzení od ošetřujícího lékaře o tom, že je zdravotně způsobilý absolvovat výuku na chemické fakultě včetně praktické výuky. Podmínky přijímací zkoušky a přijetí bez přijímací zkoušky stanoví každoročně směrnice děkana dostupná na stránkách http://www.fch.vutbr.cz/cs/zajemce-o-studium/bakalarske-studium.html.
Garant
doc. Ing. Jiřina Omelková, CSc.